Webdesign in Haarlem?

Websites vanuit het hart van de provincie Noord-Holland

App laten maken?

De wereld in je broekzak. En die wereld kun jij bereiken met je eigen app. Blitskikker denkt graag met je mee.

Apps voor iOS, Android & Windows

App laten maken? Wij ontwikkelen apps voor iOS, Android & Windows. Blitskikker neemt je in het gehele ontwikkeltraject aan de hand mee. Of het nu gaat om een game, een e-learning app, een app voor je bedrijf, een consumenten-app of een marketing-app.

Onze ontwikkelaars kijken samen naar jouw doel, de doelgroep, platformen en de verschillende toestellen. Aan de hand van een oriënterend gesprek maken wij de wensen & eisen inzichtelijk en komen vervolgens met een plan van aanpak om samen jouw app tot een succes te maken.

Voordelen van een app

We zetten een aantal redenen op een rij om voor een app te kiezen.

  • Branding van je merk
  • Vindbaar in app stores
  • Gebruik van geavanceerde functionaliteiten van de telefoon, zoals GPS en camera mogelijk
  • Zichtbaar op desktop van de telefoon van jouw doelgroep
  • Sneller in opbouw

Native apps of web-apps

Er zijn een aantal verschillende soorten Apps. Dit zijn webapps, hybride apps en native apps. We lichten de verschillen even kort toe.

Als eerste de webapp. De basis van een webapp bestaat uit een mobiele website. Daarnaast kan een webapp ook gebruik maken van HTML, Javascript en platform afhankelijke functies.

Native apps zijn applicaties die gemaakt zijn voor een specifiek mobiel besturingssysteem. Je kunt denken aan apps die specifiek voor iPhone, Android of Windows gerealiseerd zijn.

De hybride app is een mix van een web app en een native app. Door deze mix combineer je de pluspunten van beide systemen.

De verschillende soorten apps hebben allemaal voor- en nadelen. Voor welke app zou jij kiezen hangt van jouw toepassing af. Blitskikker adviseert je graag over alle mogelijkheden.

App laten maken?

Wil je meer informatie over het ontwikkelen van een app? Blitskikker is op de hoogte van de valkuilen en praat je graag bij om jouw app tot een succes te maken.

Plannen voor een App?

Zit jij vol met ideeën voor  een app voor smartphone of tablet en ben je benieuwd hoe wij de app voor ons zien? Of het nu gaat om IOS, Android of Windows, we denken graag met je mee.

Tel: 023 – 531 88 18
E-mail: info@blitskikker.nl