Hosting

Betrouwbare, eerlijke en snelle hosting

Veilig bij ons. De goedkoopste hosting van Haarlem.

Op zoek naar een goede hoster voor jouw website? Kom je om in al die lastige termen? Waarom is de ene webhoster zo duur en de ander zo goedkoop? Is dure hosting dan misschien ook beter? Laat jezelf niets wijsmaken. Want goede hosting hoeft helemaal niet duur te zijn.

Hosting Haarlem? We zijn aangesloten bij SIDN.

Vergelijk ons eens met andere hostingpartijen. Je zult zien dat wij uitstekend uit de bus komen. Onze prijzen zijn uitermate concurrerend. En onze service net zo goed, of zelfs beter.

Wij zijn aangesloten bij de overkoepelde domeinorganisatie SIDN (Stichting Internet Domein Registratie).

De goedkoopste hosting van Haarlem

Hoe dat kan? We hebben geen duur bedrijfspand. Geen receptionistes. Geen 0900-nummer. Geen dure reclamespots op tv of radio. Ons streven is om het beste te leveren voor de laagst mogelijke prijs. En dit gaat ons goed af. Onze gerealiseerde uptime zit het laatste jaar tussen de 99.99% en de magische 100%. Dat is dus zo’n lastige term. Uptime. Anders gezegd dan: onze servers zijn uitstekend en behoren tot de top van de hostingpartijen in Nederland.

Uitgebreid controlepaneel met Installatron

Daarnaast heb je met ons uitgebreide controlepaneel (DirectAdmin) de mogelijkheid om alle specificaties van uw site aan te passen. E-mailadressen aanmaken, DNS aanpassen, FTP-accounts toevoegen. En kom je er niet uit? Geen probleem. Onze medewerkers helpen je graag verder. Ook staat op onze servers Installatron geïnstalleerd, een pakket waarmee je op zeer eenvoudige wijze verschillende software kunt installeren. Systemen zoals WordPress, Magento en MODx installeer je zeer eenvoudig met een druk op de knop. Geen ingewikkelde downloads of instellingen. Kies, klik en klaar. Voor een uitgebreide lijst van software op onze servers, kijk dan even bij Installatron specificaties.

Magento hosting

Magento is fantastische webshopsoftware, die altijd meer gebruik maakt van het geheugen van de server waarop het geïnstalleerd is. Daarom hebben we speciale servers, op maat gemaakt voor de hosting van Magento. Je kunt er daarmee van uitgaan dat de bezoekers van je webshop niet voortijdig afhaken. Want een trage webshop leidt absoluut tot minder verkopen. Benieuwd naar de prijzen en specificaties van onze Magento hosting? Neem contact met ons op.

Goedkope domeinregistratie

We hebben uitermate concurrende tarieven voor domeinnamen en behoren daarbij bij de goedkoopste van Nederland. Kijk bij Domeinregistratie.

Onze hostingpakketten

Domeinnaam

€ 7 / jaar *

  • .nl domeinnaam
  • Gratis doorverwijzen
  • Gratis DNS aanpassen
Bestellen
Pakket 500MB

€ 32 / jaar *

  • 500MB Schijfruimte
  • 5GB Dataverkeer
  • 1 MySQL Database
Bestellen
Pakket 1000MB

€ 42 / jaar *

  • 1GB Schijfruimte
  • 10GB Dataverkeer
  • 5 MySQL Datbases
Bestellen

* De getoonde prijzen zijn excl. BTW.

Betrouwbare hosting

Ben je op zoek naar betrouwbare en goedkope hosting? Met de uitgebreide specificaties van onze hostingpakketten, ben jij bij het juiste adres!. Wij registreren naast hosting ook domeinnamen.
Informeer naar de voordelige prijzen en specificaties.

Tel:  023 – 531 88 18
E-mail: info@blitskikker.nl