Mobiele applicaties

App laten maken? Blitskikker!

Jouw idee in ieders broekzak.

Blitskikker maakt apps ter ondersteuning van jouw marketingstrategie of crossmediale campagne. Wij verzorgen het gehele traject: van het concept, het design tot het programmeren van de app. Voor iOS en Android.

Mobiele applicaties zijn niet meer uit onze maatschappij weg te denken. En de ontwikkelingen blijven daarbij enorm snel gaan. Het heeft onze omgang met software-applicaties drastisch veranderd.

Er zijn een aantal voordelen die mobiele apps bieden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een mobiele website. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Apps zijn gebruikersvriendelijk

Je hoeft geen rekening te houden met de beperkingen van webbrowsers. Jouw app werkt precies zoals jij het bedoeld hebt.

Apps zijn snel

Afbeeldingen en inhoud bij een app zijn bij het downloaden van de app geïnstalleerd. Alleen (nieuwe) content wordt opgehaald. Daardoor kan een app ook vaak offline gebruikt worden. Zoals bij het bladeren door een catalogus en andere functionaliteiten waar geen internet voor vereist is.

Apps zijn altijd aanwezig

Jouw app staat permanent op de telefoon van de gebruiker. Dat betekent dat deze maar een broekzak en één klik verwijderd zijn van het bereiken van jouw informatie. En met de komst van smartwatches als de Apple Watch, wordt de drempel naar jouw informatie alleen maar kleiner.

Apps bieden geavanceerde functionaliteit

Je kunt gebruik maken van gps, bewegingssensor, camera en andere functies van de telefoon. De interactie die de gebruiker van jouw app met zijn omgeving kan hebben is hierdoor dan ook maximaal.

App laten maken?

Wil je een app voor smartphone of tablet of even laten beoordelen of dat zinvol is voor jouw bedrijf of dienst? Of misschien heb je zelf een gouden idee? We denken graag met je mee.

Tel: 023 – 531 88 18
E-mail: info@blitskikker.nl