Reclamebureau

Beverwijk, Heemskerk, Velsen, IJmuiden...

Reclamebureau IJmond

Reclamebureau in de IJmond nodig? Kijk ook eens onder het Noordhollands kanaal! Onze blik richt zich op heel Kennemerland. Onze medewerkers weten als geen ander wat er in de regio speelt, leeft en waar de kansen liggen voor ondernemers uit de IJmond. Wij praten dezelfde taal en zijn verkikkerd op alles wat met creatieve communicatie te maken heeft. Blitskikker is full-service, wij adviseren, creëren en realiseren. Blitskikker is een ideale mix van een traditioneel reclamebureau en modern internetbureau. Wij staan voor opvallende online en offline reclame-uitingen. Ervaar het zelf, bekijk onze prachtige cases en proef de uitstekende sfeer binnen ons team.

Reclamebureau Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden

Wat valt er nu precies allemaal onder reclame? Wij bieden het hele spectrum van diensten aan. Je kunt bij ons terecht voor grafisch ontwerp, concept, schets, strategie, websites, webshops, SEO, hosting, domeinnaamregistraties, corporate identity, communicatie-trajecten, logo en huisstijl en nog veel meer. Zo’n beetje alles wat met online en offline reclame te maken heeft. En dat allemaal onder 1 dak, wel zo fijn!

Even kennismaken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Reclamebureau Blitskikker neemt je aan de hand mee en maken van jou een teamspeler zodat we samen kunnen werken aan kwaliteit. Wij tillen jouw merk of bedrijf naar een hoger niveau. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij vol inspirerende ideeën in opvallende communicatie. Blitskikker is hét adres voor online en offline reclame! Wij stellen ons graag aan je voor.

Van ideeën wisselen?

Blitskikker is binnen 20 minuten bereikbaar vanuit de IJmond (Beverwijk, Heemskerk of Uitgeest). Liggen wij toch niet op jouw route? Geen probleem! Onze Blitskikkers zwemmen graag het kanaal over om kennis te maken. Ervaar de kweekvijver van talent zelf. Wij zijn te bereiken op:

Tel: 023-531 88 18
E-mail: info@blitskikker.nl