Responsive webdesign Haarlem

Optimale webervaring op alle apparaten

Overal voor geschikt. Van mobiel naar desktop.

Eén website of webshop voor alle apparaten, van desktop tot smartphone. Met een responsive webdesign maak je gebruik van één website die zich naar elk platform aanpast. Zo krijgt elke gebruiker een goede weergave van de website of webshop.

Is responsive webdesign de nieuwe standaard?

Er wordt veel over responsive webdesign gezegd en geschreven. Volgens ons (Blitskikker uit Haarlem) en velen is responsive webdesign de nieuwe standaard! Waarom? Meer dan 60 % van de Nederlandse gezinnen heeft een of meerdere mobiele apparaten die zowel voor het werk als voor privé worden ingezet. Met een responsive website of webshop is de weergave altijd goed en voldoet je web-applicatie aan de hedendaagse interneteisen.

Omzetgroei door responsive design

Door een groeiend aantal gebruikers van mobiele apparaten zoals notebooks, tablets en smartphones is het belangrijk om gebruik te maken van een responsive opbouw. Zo ziet jouw website of webshop op alle verschillende platformen er goed uit. Daarnaast past de navigatie zich automatisch aan zorgt dit voor een meest optimale gebruikersgemak. Met als resultaat een omzetgroei.

Responsive ook iets voor jou

Het toepassen van responsive webdesign is meer dan alleen het bouwen van een mooi ontwerp. Door gebruik te maken van deze technieken zorg je voor de meeste optimale weergave voor zowel jouw doelgroep als zoekmachines.