WordPress website Haarlem

Laat je website maken door Blitskikker

Onderhoud je site met WordPress.

Blitskikker maakt snelle, overzichtelijke én betaalbare WordPress websites die opvallen. Wij verliezen geen aspect uit het oog: vormgeving, snelheid, veiligheid. We zorgen ervoor dat jouw WordPress website permanent up-to-date blijft en in pas loopt met ontwikkelingen op het internet. 

Een WordPress website laten maken? Voor internetbureau Blitskikker uit Haarlem heeft WordPress geen geheimen. Ons team werkt dagelijks aan WordPress websites voor kleine en grote opdrachtgevers. WordPress heeft veel voordelen en het aantal gebruikers groeit in razend tempo.

Voordelen WordPress

De voordelen van WordPress zijn eindeloos, maar we zetten de belangrijkste even op een rijtje.

  • WordPress is gebruiksvriendelijk
  • Continue doorontwikkeling
  • Onbeperkte functionaliteiten (WordPress plugins)
  • Leverancier onafhankelijk
  • Compatibiliteit met alle devices
  • Goede mogelijkheden voor SEO (Zoekmachine-optimalisatie)

Valkuilen Wordpress

WordPress heeft helaas ook een aantal valkuilen, die meestal aan licht komen bij het ontbreken van de juiste kennis. Onervaren gebruikers van WordPress kunnen problemen ondervinden met bijvoorbeeld de veiligheid, snelheid, onderhoud van WordPress en haar geïnstalleerde plugins.

Met Blitskikker horen deze problemen tot het verleden. Wij zorgen er niet alleen voor dat de WordPress site zo optimaal mogelijk wordt opgezet, ook monitoren wij constant of de website wel voldoende veilig is. We zorgen ervoor dat updates worden geïnstalleerd en dichten eventuele lekken waar nodig.

Het bouwen, onderhouden en hosten van WordPress is bij ons in goede handen. Kies voor Blitskikker, wij kennen de do’s en don’ts van WordPress.